Радия и неговата дезинтеграция

Радий Вълнометър

Re: Радия и неговата дезинтеграция

Мнениеот Radislav » 18 Апр 2015, 23:36

И аз мисля, че цена от 400лв. за един радий е прекалено много...Ще попитам и какво толкова има вътре, че цената е такава ?-хомеопатичен разтвор на радий 226 ... Като знаем, че за дадени замервания трябват два(три) то всеки може да си направи калкулацията...а останалите таблици и пособия...За да се оборудваш за професионална работа макар и в личен аспект са необходими около 5 000-6 000лв. ...Цената е просто абсурдна.
В крайна сметка не откриваме ноу-хау, а си припомняме добре позабравени неща...Пътят преди нас са го трасирали други, като Стоян Бъчваров,Георги Атанасов,Енчо Ницов...и не мисля, че те са целели комерсиализация и печалбарство, защото виждаш ли има интерес към темата.
Така се рискува да се откажат много хора, които са честни и искрени в желанието си да учат, а един добре научен човек ще помага безрезервно на другите около него...До какво води това всеки сам да се замисли и да си отговори.
Ако тези цени са нормални за Франция/Италия и сте длъжни да се съобразявате с тях поради някакви договорки, то им припомнете, че тук стандарта е БЪЛГАРСКИ с мизерни заплати и мисъл за ежедневно оцеляване.
Всички останали тези и доводи, имащи за цел да оборят написаното от мен ще са само оправдания .
Усещам и как за някой питания се замълчава и не се отговаря на въпроси все едно това е строго секретно.Мисля, че това е в разрез с целите, които се залагат при създаването на един сайт- обединяване на хора с общи интереси, информираност, взаимопомощ, , развитие...
Да не забравяме, че и форумът- това са хората дискутиращи в него.Когато хората си заминат-умира и форумът.Практиката го е показала не един път.Както и изтриването на неудобни постове и налагане на цензура...
Да не допускаме и тук да с е случи така с хубавото начинание, което е създадено.Определено имаше нужда да се направи и се радвам,че вече е факт, но... да бъдем умни и мъдри хора, за да се случват правилно нещата.
Чрез този пост изразявам общо мнение и на други колеги споделящи написаното от мен.
Radislav
 
Мнения: 23
Регистриран на: 31 Яну 2015, 14:49

Re: Радия и неговата дезинтеграция

Мнениеот hp-to » 04 Юни 2015, 11:47

стига съм чел , да започваме
да се похваля де
Сдобих се с универсално махало радий и подробни инструкции за работа с тях. Пак започвам от А и Б
hp-to
 
Мнения: 26
Регистриран на: 21 Яну 2015, 13:55

Re: Радия и неговата дезинтеграция

Мнениеот ermiar » 15 Юни 2015, 15:07

Поздравления за Радия и Махалото. Само Практика , това е Ключът към Успеха.
ermiar
 
Мнения: 64
Регистриран на: 13 Яну 2015, 15:13

Re: Радия и неговата дезинтеграция

Мнениеот hp-to » 17 Юни 2015, 11:34

от 7-8 години си махам с махало и багета върху различни неща и си въобразявах че умея да работя тъй като те се движат
в крайна сметка се оказа съм бил в състояние на ментална заблуда и изгубено време.Сега като имам необходимите инструменти и указания по Тюрен,картината се променя.
Изправям радия,махалото с стрелки върху него ми дава всички движения описани в книгата.Върху магнитите също. Върху компаса също
Ermiar ключът към успеха е освен практика и информация,ако някой не ти даде правилната насока изпадаш в заблуда и няма развитие.Благодаря на Асоциация за инструкциите.Сега усетих действителната връзка Радиестезия-Физика
hp-to
 
Мнения: 26
Регистриран на: 21 Яну 2015, 13:55

Re: Радия и неговата дезинтеграция

Мнениеот yamaha » 24 Юни 2015, 20:36

Поздравления колега
Прав и много труден път си хванал.И аз вървя по него. Истината е в Тюрен.....
yamaha
 
Мнения: 63
Регистриран на: 12 Яну 2015, 18:46

Re: Радия и неговата дезинтеграция

Мнениеот ermiar » 14 Сеп 2015, 19:40

Прав си hp-to. При мен се се получи абсолютно същото както го описваш. Без точни инструкции за работа и селективни инструменти човек може да си въобразявя че работи правилно но във същото време си седи на едно място без да има напредък.
ermiar
 
Мнения: 64
Регистриран на: 13 Яну 2015, 15:13

Предишна

Назад към Ондометър

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron