Радиестезични Свидетели

Свидетели Тюрен

Re: Радиестезични Свидетели

Мнениеот джонката » 11 Юни 2016, 07:22

Защо са ти толкоз много пирамиди в къщата.Какво очакваш от тях
До колкото разбирам имаш Катализатори на Тюрен
джонката
 
Мнения: 53
Регистриран на: 20 Яну 2015, 12:30

Re: Радиестезични Свидетели

Мнениеот Асоциация Луи Тюрен » 13 Юни 2016, 13:39

Radislav написа:Да поясня, че да ме разберете правилно: - в къщи имам една дузина най-различни пирамиди-дървени, от камъни, алуминиеви и КОНТУРНИ (които не са затворени)...Ако свидетелите или катализаторите попаднат под тяхната проекция (примерно имам пирамидки в надстройката на гардероба, а катализаторите ги поставя на рафт, който е по-надолу) има ли опасност да ги деактивирам (разваля) по този начин ?


Големият обществен интерес към Пирамидите е свързан най-вече със "загадъчната" форма и все още неустановеното им влияние над "царството на мъртвите"/Египетските Пирамиди/. Именно за тях/за мъртвите/ са били предназначени, не за живите !! Но това не пречи на хората да ги "използват" - незнайно защо в домовете си, без да познават техните свойства и вълни на излъчване.
Ние в Асоциация Тюрен България НЕ притежаваме форми на различни Пирамиди за тестване и за това се консултирахме с колегите в Италия относно Вашия казус - Катализатори, Свидетели до/в или по проекцията на Пирамида !

Техния отговор е :
***На теория това не е проблем, но е по-добре да не се прави ....
Ако говорим за Катализатори, не трябва да се променят: Те не може да приемат повече информация. Никога не сме правили подобни опити, защото няма причина да ги правим!
Ако говорим за Свидетел-Индивидуален (от кръв), за да се получи "дистанционен пренос на вълни" Пирамидата трябва да бъде с абсолютна осем метрова вълна, в противен случай те няма да минат.
Под-над Пирамидата, въпреки да мнозина казват, че има положителни вълни, се казва, че те са до 8 м! (Никога не сме намирали такива вълни !).
Със изненада при първите дни на анализи които направихме, разбрахме, че вълните в рамките на Пирамидите са винаги различни, всичко се променя в зависимост от размера и при това е трудно да се намери точната ориентация .... компасите са чувствителни към магнитния север който никога не е фиксиран и е в постоянно движение ....как ще ориентирате Пирамидите в този случай ??
Ние всички Пирамиди сме ги отстранили и поставили в мазето !!!
Ако говорим за Свидетелите (в кутии 8-40бр) не е уместно да се поставят под Пирамида, и към тях нищо не добавяте !
***

Надяваме се,че този отговор е достатъчно пояснителен за Пирамидите и тяхното домашно приложение
Асоциация Луи Тюрен
 
Мнения: 121
Регистриран на: 07 Яну 2015, 16:26

Re: Радиестезични Свидетели

Мнениеот Radislav » 13 Юни 2016, 22:06

Благодаря за подробния отговор.
Radislav
 
Мнения: 23
Регистриран на: 31 Яну 2015, 14:49

Re: Радиестезични Свидетели

Мнениеот sezam » 15 Авг 2017, 22:54

В книгата на Стоян Бъчваров ,на последните и страници има приложение снимки на радиестезични свидетели и катализатори. Евелина Бъчварова с две думи е споменала че ги публикува ,като това ще помогне да се ползват снимките като такива. Има ли някой опит в тази посока?
sezam
 
Мнения: 125
Регистриран на: 12 Яну 2015, 20:25

Предишна

Назад към Свидетели

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron