Radislav написа:Да поясня, че да ме разберете правилно: - в къщи имам една дузина най-различни пирамиди-дървени, от камъни, алуминиеви и КОНТУРНИ (които не са затворени)...Ако свидетелите или катализаторите попаднат под тяхната проекция (примерно имам пирамидки в надстройката на гардероба, а катализаторите ги поставя на рафт, който е по-надолу) има ли опасност да ги деактивирам (разваля) по този начин ?
Големият обществен интерес към Пирамидите е свързан най-вече със "загадъчната" форма и все още неустановеното им влияние над
"царството на мъртвите"/Египетските Пирамиди/. Именно за
тях/за мъртвите/ са били предназначени,
не за живите !! Но това не пречи на хората да ги "използват" - незнайно защо в домовете си, без да познават техните свойства и вълни на излъчване.
Ние в Асоциация Тюрен България НЕ притежаваме форми на различни Пирамиди за тестване и за това се консултирахме с колегите в Италия относно Вашия казус -
Катализатори, Свидетели до/в или по проекцията на Пирамида !Техния отговор е :***
На теория това не е проблем, но е по-добре да не се прави ....
Ако говорим за Катализатори, не трябва да се променят: Те не може да приемат повече информация. Никога не сме правили подобни опити, защото няма причина да ги правим!
Ако говорим за Свидетел-Индивидуален (от кръв), за да се получи "дистанционен пренос на вълни" Пирамидата трябва да бъде с абсолютна осем метрова вълна, в противен случай те няма да минат.
Под-над Пирамидата, въпреки да мнозина казват, че има положителни вълни, се казва, че те са до 8 м! (Никога не сме намирали такива вълни !).
Със изненада при първите дни на анализи които направихме, разбрахме, че вълните в рамките на Пирамидите са винаги различни, всичко се променя в зависимост от размера и при това е трудно да се намери точната ориентация .... компасите са чувствителни към магнитния север който никога не е фиксиран и е в постоянно движение ....как ще ориентирате Пирамидите в този случай ??
Ние всички Пирамиди сме ги отстранили и поставили в мазето !!!
Ако говорим за Свидетелите (в кутии 8-40бр) не е уместно да се поставят под Пирамида, и към тях нищо не добавяте !***
Надяваме се,че този отговор е достатъчно пояснителен за Пирамидите и тяхното домашно приложение