Философския камък Ph на Тюрен

Радиестезията и здравето

Философския камък Ph на Тюрен

Мнениеот Vanco9 » 06 Мар 2015, 16:49

Колко тайствено е написана книгата за радиодезинтеграцията, но който търси намира.
Колеги, философския камък Ph на Тюрен, се оказа Гнайс, но въпросът е кой точно вид.


Гнайсът е метаморфна скала, съставена основно от кварц, фелдшпат, слюда и др. Пластовете от кварц и фелдшпат са разделени един от друг чрез тънки ивици слюда. В повечето случаи гнайсът е светъл на цвят, но това не е задължително. Гнайсът е често срещана скала, особено в региони с наличие на най-старите скали – тези от Архейската ера. Терминът „гнайс“ се използва като название на определен тип метаморфна скала, но може да има и по-широко значение, назоваващо определена текстура. Използвана в тесния ѝ смисъл, думата означава скала със слоеста текстура, чийто състав включва гранит, кварц, фелдшпат и слюда. Съществуват различни разновидности на гнайса, чиито названия в повечето случаи са достатъчно красноречиви: гнайс с ивичеста текстура, с лещовидна текстура, биотитови гнайси, амфиболови гнайси, гранитогнайси, диоритни гнайси, сиенитни гнайси. В тези случаи понятието е използвано в широкия си смисъл: то е пояснено по някакъв начин, например „с ивичеста текстура“, или е в множествено число, например „гранитогнайси“. Обикновено обаче, когато се каже само „гнайс“, се има предвид скалата, съставена от кварц, фелдшпат, слюда.


Цитат от книгата:
Антидот (противоотрова) е нашия камък Ph/ философския камък на Тюрен, съставен от 3-те елемента: кварц, фелдшпат и слюда и без никакъв друг примес/. Този камък покачва всички вълни на 8 метра.


Дали е случайно, че от стари времена, покривите на къщите в Родопите са от гнайс?
Прикачени файлове
Покрив от гнайс.jpg
Покрив от гнайс.jpg (102.33 KiB) Прегледано 2874 пъти
Vanco9
 
Мнения: 127
Регистриран на: 13 Яну 2015, 17:56

Re: Философския камък Ph на Тюрен

Мнениеот Асоциация Луи Тюрен » 09 Мар 2015, 13:43

Вълните на Философския камък Ph Тюрен, са едни от съставните вълни на Катализатор PHECGOMEL/44-метала/
При проверка по вълнов път, в Ивайловградския регион измежду различни разновидности от гнайс, със сигурност ще има чист такъв съдържащ само тези три минерала без никакъв друг примес
Асоциация Луи Тюрен
 
Мнения: 121
Регистриран на: 07 Яну 2015, 16:26


Назад към За здравето

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron