МОДЕЛ НА ЗДРАВЕТО

Радиестезията и здравето

МОДЕЛ НА ЗДРАВЕТО

Мнениеот Асоциация Луи Тюрен » 07 Дек 2015, 13:32

Отваряме тази тема, тъй като много от Вас, вече ползват Катализаторите Тюрен . Други се интересуват от тяхното приложение/резултат/.
Получаваме e-mail запитвания, телефонни обаждания и др... различни въпроси свързани с темата Здраве.
Въпроси като: Как да се излекувам от... ? Този Катализатор ще ми помогни ли за...? От какви вредни вълни да се пазя..? ...и т.н.
И други въпроси като: Искам да съм Радиестезист..? Курс по Радиестезия да посещавам..? Искам да практикувам метода Тюрен...? .. и т. н.
Не можем да отговорим на всички. Затова решихме - тук във форума да конкретизираме/сглобим/ най-важните детайли.
Преди да се занимавате с Радиестезия, трябва да корегирате Здравето си.

Здравето: - от какво се влияе То ?
1) Паразити, Метили, Червеи, Бактерии колонизирали човешкото тяло - има много методи за тяхното елиминиране
2) Стеснена /замърсена/ кръвоносна система - в която циркулира кръвната плазма, доставчик на кислород и елементи за всяка клетка и орган в тялото
3) Храна от животински произход - месо, млечни и техните производни / тези храни съдържат..виж т.(1)/
4) Разделно хранене - изкл. Важно ! Никъде в Природата няма да видите явлението - на едно дърво, храст или корен да поникнат едновременно - банани и пилешки бутчета, или череши с кашкавал, или пък картофи със свинско. За това - приемайте храната РАЗДЕЛНО !
5) Хранителен режим - виж раздел "Хранене" в сайта на Асоциацията
6) Тежките води - прием на само 3/три/ характерни тежки води за всеки индивид - виж тема "Тюрен и водата" в сайта на Асоциацията

След материята идват/съществуват/ и вълните:
1) Вредни вълни - да се елиминират от организма ! Знаете за тяхното естество и поражения които ни налагат
2) Полезни вълни - Катализаторите Тюрен ! виж раздел "Радиестезични Катализатори" в сайта на Асоциацията

Всеки желаещ да практикува Радиестезия, и да има истинско Здраве, да "работи" върху тези детайли !!!

В заключение: - метода Тюрен е моделът на здравето !
Метода Тюрен, ни позволява да - Контролираме и Коригираме вълните на/в/ човешкото тяло. Да Анализираме Здравето !
Асоциация Луи Тюрен
 
Мнения: 121
Регистриран на: 07 Яну 2015, 16:26

Re: МОДЕЛ НА ЗДРАВЕТО

Мнениеот bagetata » 27 Дек 2015, 18:34

Това е истината
bagetata
 
Мнения: 85
Регистриран на: 13 Яну 2015, 14:12

Re: МОДЕЛ НА ЗДРАВЕТО

Мнениеот yamaha » 04 Яну 2016, 19:45

Паразитите в организма причиняват всички болести, дори алкохолизъм!!!!

Микро-паразитите се явяват главна причина за мъжкото и женското безплодие и импотентност (поразяване на пикочо-половата система с колонии паразити), помятанията (организмът изхвърля атакуващите плода паразити, а заедно с тях и самия плод), преждевременните раждания, детската смъртност, болестите, физическите и умствени отклонения, лошата успеваемост, алкохолизма, наркоманията и т.н. Хората, които са се избавили от паразитите, губят влечението си към спиртните напитки, бирата, пушенето, кафето, месото, наркотиците: чистият организъм, чистата клетка на човека ги отхвърля. Всичко това го изискват паразитите. Фармацевтичният бизнес няма за цел да лекува рака и другите смъртоносни болести, тъй като печели от борбата със симптомите. Напротив – лечението често влошава състоянието на пациентите и голяма част от тях умират. Например отровата от химиотерапията убива както раковите, така и здравите клетки и в крайна сметка – самия човек. И дори не парите са крайната цел.
Елитът иска да намали населението, поради което хората преждевременно трябва да страдат и умират.
През 1969 г. д-р Ричард Дей заявява: ”Сега можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация се пази във фонда на Рокфелер и може да се обнародва при наличието на съответно решение”. В частност Дей казва, че ако хората умират бавно от „рак или нещо друго”, то ще може да се забави темпът на прираст на населението.
Италианският лекар Тулио Симончини е от малкото медици, който успешно лекува хора в последния стадий на рака. Според него злокачествените образувания са разраснала се гъба кандида (подобна на дрожди гъба, с паразитна природа, живееща в организма на здравите хора, чийто силен имунитет я държи под контрол, но при отслабването му гъбата се разпространява по цялото тяло и образува злокачествени тумори). Затова имунната система е ключът към оздравяването, както и периодичното обезпаразитяване на организма и изключването на химически вещества в храната и водата.
Когато Симончини разбрал, че ракът има гъбична природа, започнал да търси ефективен фунгицид. В течение на работата му обаче станало ясно, че противо-гъбичните препарати не са ефикасни. Гъбата кандида мутира бързо и дотолкова се приспособява към препарата, че започва да се храни с него. Оставало само провереното и достъпно средство срещу гъбичките – сода бикарбонат. Неизвестно защо гъбичките не могат да се адаптират към натриевия бикарбонат. При пациентите на Симончини натриевият бикарбонат се вкарва непосредствено в тумора с помощта на приспособление, наподобяващо ендоскоп (дълга тръбичка, която използват за изследване на вътрешни органи). След като успял да излекува няколко пациенти, Симончини представил данни на италианското министерство по здравеопазване с идеята да се направят по-обширни изследвания в интерес на медицината и хората.
Италианското министерство обаче не само не разгледало изследванията му, но и го лишило от медицинския му лиценз заради лекуване на пациенти с неодобрени лекарства! Вкарва го в затвора за 3 години. Симонсини не се предава и продължава лечение на най-тежките случаи. За него може да се разбере само чрез интернет.
Есенно-зимният и пролетният период са време, когато става активизиране на паразитите, възникват вирусни епидемии, затихва всичко в природата, появяват се депресии. Депресията е явен признак за пренаселеност на организма с паразити и шлаки. И това е най-доброто време за анти паразитна профилактика и очистване на организма. Неслучайно всички главни пости във всички вероизповедания (Рамазан, Коледен пост, Великия пост) идват именно в това време. Великият пост е идеалното време за провеждане на пълен курс на анти-паразитно очистване.
yamaha
 
Мнения: 63
Регистриран на: 12 Яну 2015, 18:46

Re: МОДЕЛ НА ЗДРАВЕТО

Мнениеот yamaha » 18 Фев 2016, 19:25

Признаци за наличие на паразити в организма
Проверете себе си и вашите близки
Ценна информация, която може да помогне и да спаси вашето здраве!

Струваше ми се, че това го знаят всички…Оказва се, не всички…Въпросът е следния. Как да се определи наличието на паразити в организма? Паразитологичното изследване не показва наличието на яйца…. Значи ли това, че тях ги няма? Този начин на изследване отдавна вече е остарял, още от миналия век …И защо още се използва, не е ясно…

Съществуват ПРИЗНАЦИ ЗА НАЛИЧИЕ НА ПАРАЗИТИ В ТЯЛОТО, които отдавна са определени от медиците и могат да се наблюдават, ако човек знае какво. Проверете себе си и вашите близки за наличие на подобни признаци!
Неканените гости – паразитите в нашето тяло
Основните симптоми, говорещи за присъствието на паразити в тялото са:
Запек. Силната глистна инвазия може да блокира жлъчните и чревни пътища, което води до нередовни и затруднени изхождания.
Разстройство. Много паразити образуват простагландин, който предизвиква загуба на натрий и хлор, което пък води до воднисти изхождания. Така кашавите изхождания при паразитна инфекция са от жизнените процеси на паразитите, а не опит на организма да се освободи от тях.
Газове и подуване. Редица паразити живеят в горната част на тънкото черво, където възпалението, което причиняват води до подуване и газове.
Болки в ставите и мускулите. Паразитите могат да мигрират, за да се инкапсулират в ставната течност и мускулите. Може да има ставни болки, които да се разглеждат като артрит. Болките и възпалението на ставите и мускулите са резултат от травмата на тъканите, причинена от паразитите или на имунната реакция на организма към тяхното присъствие.
Алергия. Паразитите могат да дразнят, а понякога и да пробият стената на червото, което води до попадане на големи молекули несмляна храна в кръвта. Това постоянно активира имунната система и предизвиква алергична реакция. Самите паразити също могат да се явят алергени.
Проблеми с теглото. Напълняването вследствие на паразитна инвазия е резултат от изчерпването на човешкия организъм. Паразитите изчерпват хранителните вещества и се получава дефицит и “празни калории”.
Нервност. Отпадъците от обмяната на паразитите могат сериозно да влияят на нервната система. Безпокойството, депресивното състояние, нервността се явяват резултат от системното отравяне.
Хронична умора. Симптоми на хроничната умора – слабост, апатия, грипоподобни състояния, понижена концентрация, лоша памет. Тези симптоми може да са причинени от паразити, които използват голяма част от хранителните вещества. Даже при много добро хранене може да се получат дефицити на белтъчини, мазнини, въглехидрати, витамини и минерали. Задълбочава се състоянието на постоянно натравяне на организма (интоксикация от обмяната на паразитите)
Нарушение на имунитета. Паразитите отслабват имунната сустема, намалявайки отделянето на имуноглобулин. Присъствието им постоянно стимулира имунната реакция и може да потисне и отслаби жизненоважни защитни механизми, откривайки път за проникване на бактериални и вирусни инфекции.
Възпаление на дихателната система. Редица паразити мигрират в организма на човека, включително и в дихателните пътища. Кашлица, повишена температура, хрема са симптоми за наличие на “неканени гости” в организма. Пневмонията е един от признаците за аскаридоза.
Проблеми с кожата. Чревните паразити могат да предизвикат уртикария, обриви, екзема и други кожни реакции. Кожни язви, тумори, папиломи и други могат да са следствие от наличието на протозои, едноклетъчни паразити.
Нарушен сън. Честото събуждане през нощта може да е резултат от опит на организма да се освободи от токсини чрез черния дроб. Нощното събуждане може да е следствие и от излизането на някои паразити през ануса, което се съпровожда от болезненост и сърбеж.
Онкологични заболявания. Хроничното натравяне на организма, сривът на имунната система, директното въздействие върху тъканите и органите, продължителното възпаление и дефицит на хранителни вещества е повече от достатъчно да провокира развитието на тумор.
Други симптоми. Могат да са много различни и зависят от вида на паразита, продължителността на инвазията и степента на поразяване на органите. Диапазонът може да е от мигрени и сърдечни пристъпи до астма и възпаление на пикочо-половата система.
Всичко изброено дотук е само малка част от възможното действие на паразитите. През живота си човек контактува с огромно количество болестотворни микроорганизми. При това попадането на паразити в организма невинаги зависи от вашата хигиена. От зелена салата, хапната в добро заведение, също е възможно да се разболеете от аскаридоза.
yamaha
 
Мнения: 63
Регистриран на: 12 Яну 2015, 18:46


Назад към За здравето

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron