Минералните и тежките води

Видове

Re: Минералните и тежките води

Мнениеот yamaha » 01 Юли 2017, 09:27

sezam написа:Имам следния въпрос.Зелената вода след като съдържа и тежки води които ги няма в човешкото тяло ,може ли да навреди ? И за колко време има трайност, след вземането и от източника.

Колеги в раздел видео има нов филм (Луи Тюрен и неговият научен метод) и там е засегната темата с EAU VERTE. Всъщност е засегнато всичко свързано с метода. Гледайте го
yamaha

Re: Минералните и тежките води

Мнениеот sezam » 26 Окт 2024, 12:31

Vanco9 написа:Правени ли са опити да се зареди вода, като зелена, чрез свидетел. С моя позната ментална радиестезистка, сме правили доста опити, да зареждаме дори хранителни добавки във вода с лечебно действие и явен резултат. Бих опитал и със зелена вода, но не знам, какво да ползвам, като свидетел. Като идея имам, да се ползват формули, като 1+1+8, но за всички видове тежки води.
Как мислите, има ли хляб в идеята?
В момента нямам книга на Тюрен и ще ви помоля да ми дадете формулите на всички тежки води, които са в състава на зелената.

Здравейте ! След 10 години! Има още живи хора или активни във форума? :cry: Някой от форума има ли свидетелите на всеки един елемент от 44 те метала , наследници и тежки води, като снимка? Пишете на лично съобщение. Благодаря .
sezam

Предишна

Назад към Тежки води