Катализаторите Тюрен

Катализатори Тюрен

Re: Катализаторите Тюрен

Мнениеот Vanco9 » 04 Мар 2016, 14:45

Ако на човек му стои на пътя, такова изпитание, то ще дойде, независимо дали е светец или не. Не е проблемът, да те прецакат, проблемът е когато не вярваш и страдаш ненужно.
Vanco9

Мнениеот sezam » 04 Мар 2016, 17:13

Злобата ,завистта ,клетвите ,магиите са присъщи на едно материално общество отдалечено от духовността ,от вярата в бог и спазването на божиите заповеди .Те са оставени на хората да ги спазват за да живеят по добре .Но много малко хора ги спазват . Ние хората имаме божествени способности поради факта че телата ни се управляват от божествена енергийна същност -душа.Тя изгражда телата и ги управлява .Тя е компютър а тялото е един биоробот.Тя може да накара мозъка да генерира негативна енергия и да я прати със скорост по голяма от скоростта на светлината върху определен човек ,като съответно може да му промени живота в неопределена посока ,да му създаде житейски проблеми , да му докара болести и дори смърт.Негативната енергия пробива нашата защита и се закача за нашата енергийна същност и я управлява според волята на този който я праща.Други негативни енергии пък влизат под защитната ни обвивка и директно контактуват с душите ни .Душата на човек е като едно малко дете и изпълнява всичко безпрекословно ,независимо от кой и къде идва.Ефективна защита против тези енергии аз не познавам. Ако някой колега знае нещо да сподели.
sezam

Мнениеот sezam » 14 Мар 2016, 10:17

Няма ли желаещи да пуснат някоя снимка за проба ?
sezam

Мнениеот Radislav » 04 Юни 2016, 19:05

Запитване към Асоциацията: ако свидетел (или катализатор) бъдат поставени под пирамида(или нейната визуална геометрична проекция-продължение) ще бъдат ли повредени (неутрализирани) ?Ако може да се изпробва и да се отговори убедително, а не само теоретично-предполагаемо.
Как може да се разбере (провери) един свидетел или катализатор дали са работещи (активни), а не са деактивирани ?
Radislav

Мнениеот yamaha » 05 Юни 2016, 21:20

Защо ти е да слагаш катализатор в или до пирамида.Той е полезен когато се държи в ръка
Скоро писахме в друга тема за пирамидите и техните вълни
yamaha

Мнениеот Radislav » 09 Юни 2016, 20:34

Колеги, задал съм много ясен въпрос, ако някой може обосновано да отговори нека да го направи.
Чувал съм ,че свидетел поставен под пирамида му се "издухвала" вълната.Интересува ме дали това действително е така, и ако е така дали се отнася и за катализаторите ?
П.п. Нямам намерение да ги слагам под пирамида, но може да се окаже, че сложени някъде са под проекцията на пирамида, ако разбрахте какво имам в предвид.
Radislav

Мнениеот Vanco9 » 11 Юни 2016, 13:16

До колкото ми е известно, пирамидите приемат енергия (вълни) и я концентрират в златното си сечение. Каво става с тази енергия и къде отива след това, не знам. Езотериците казват, че пирамидите са енергийни вампири, затова внимателно с тях.
Vanco9

Мнениеот sezam » 08 Дек 2016, 09:58

Аз пък знам че засмукват енергията ,в зависимост от пирамидата ,от максимум 7 метра около нея и я фокусират над върха и и така освобождават пространството около нея от вредни подземни вълни .На катализатор или свидетел поставени под нея не мисля че ще им навреди.
sezam

Предишна

Назад към Катализатори