Катализаторите Тюрен

Катализатори Тюрен

Катализаторите Тюрен

Мнениеот Асоциация Луи Тюрен » 07 Яну 2015, 18:27

Катализатор се нарича предмет/вещество/ което се поставя само за да спомогне химична или физична реакция, без то самото да участва в тяхното протичане и следователно без да губи от теглото си или от другите си химико-физични параметри.
Катализаторите Тюрен са излъчватели на вълни с регулирана честота, които се поставят между човешкото тяло и етерната среда, съдържаща 44-те метала/елементи/, за да спомогнат на тия които са ни нужни да "влязат" в организма и да комплектуват липсващите или недостигащи вълни. Катализаторите вибрират без да губят от теглото си, не се износват и траят вечно. Те възстановяват разстроения осцилаторен цикъл на вълните, излъчвани от човешкото тяло/клетки/.
Катализаторите Тюрен се държат просто в ръката. Те действат върху кондензаторите на тенарните и хипотенарните възвишения/основата на палеца на ръката/. Те от своя страна препращат вълните в булба и големия симпатик. Те пък ги разпространяват в целия организъм.
Асоциация Луи Тюрен
 
Мнения: 121
Регистриран на: 07 Яну 2015, 16:26

Re: Катализаторите Тюрен

Мнениеот Vanco9 » 13 Яну 2015, 18:03

Здравейте.
Направих запитване на имейла на организацията, за цените на катализаторите, но бях препратен тук във форума.
Та, можете ли да ми кажете, какви са цените на катализаторите и от къде мога да ги закупя.
Vanco9
 
Мнения: 127
Регистриран на: 13 Яну 2015, 17:56

Re: Катализаторите Тюрен

Мнениеот Vanco9 » 21 Юли 2015, 21:57

Имам два въпроса.
При използване на катализатор PARA, премахващ излишъците в тялото, има ли реакция, подобна при хомеопатично лечение, при която урината започва да мирише на химикали и се появява леко главоболие? Логиката ми подсказва, че такава реакция би трябвало да има, защото удължавайки вълните на токсините до 8 метра, тялото започва да ги изхвърля.
Другия въпрос е, този катализатор, способства ли изхвърлянето на олово от организма?
Vanco9
 
Мнения: 127
Регистриран на: 13 Яну 2015, 17:56

Re: Катализаторите Тюрен

Мнениеот yamaha » 26 Юли 2015, 18:20

Оловото е изключително вреден химичен елемент
Кой е най-застрашен?
"Това са хора, които живеят в близост до магистрали, работят в бензиностанции и крайпътни заведения. Към другата рискова група спадат хора, които работят в оловно-цинковата промишленост, производството на акумулатори и електрически батерии. При тях много вероятно е да се развие анемия, енцефалопатия, невропатия, увреждане на бъбреците, черния дроб и др. Хроничната оловна енцефалопатия се изразява с безпокойство, главоболие, загуба на памет, нарушена концентрация и отслабено внимание.
Други тежки последици от оловото са заболяванията на сърдечно-съдовата система като васкулит, хипертония, атеросклероза на малките и средните артерии. Големите количества олово в организма причиняват дефицит на калций, желязо и цинк. Оловото измества селена и влияе отрицателно върху кръвоносната система, нервната система, черния дроб, бъбреците и детеродните органи. Оловото спира синтеза на витамин D. Над 70% от оловото се натрупва в костите. Над 50% от градските жители страдат от повишено съдържание на кадмий, живак и олово организма"
И тук идва и въпросът
Как да го избегнем или изведем от организма?
yamaha
 
Мнения: 63
Регистриран на: 12 Яну 2015, 18:46

Re: Катализаторите Тюрен

Мнениеот Vanco9 » 17 Авг 2015, 15:17

Наскоро се сдобих с катализатор "Heredites". Това нещо работи и то яко. На третия ден от ползването, отидох на компютърна диагностика с уред Сенситив Имаго 500. Направо не повярвах, какво е станало. Показателите за функционалност на клетките из целия организъм е на най-високо ниво. Отделно от това се чувствам много по-спокоен и уравновесен. Нивото на енегията е добро.
За тези, които не са много наясно.
Този катализатор, изчиства миазмите, т.е. наследствените предразположености към заболявания. Не е задължително да сте болен от тежка болест, за да имате негативни влияния от наследиците, но е важно да се знае, че те управляват буквално, целия ви живот. Точно за това, сметнах за нужно, първо да започна с изчистването на наследиците, които съм мъкнал, като торба с камъни 40 години. Интересното е че дори хората покрай мен, виждат и усещат промяната :lol:
Vanco9
 
Мнения: 127
Регистриран на: 13 Яну 2015, 17:56

Re: Катализаторите Тюрен

Мнениеот Асоциация Луи Тюрен » 19 Авг 2015, 14:31

НАСЛЕДИЦИТЕ - ВЪЛНИ НА НАСЛЕДСТВЕНИ УВРЕЖДАНИЯ !
Да се елиминират задължително и преди всичко останало! Те са в Аурата, а не в органите. Вълните им имат вибрационна честота и информация, съответстваща на болестите, които всеки един Недъг съдържа. Поради това, че са щамповани в АУРАТА, те са една врата, отворена към всички болести, имащи еднаква честота: на практика се привличат по силата на Закона на подобностите (явлението индукция).
За Тюрен съществуват 8 рода вълни, които обхващат"информацията"на всички познати наследствени увреждания: етилно, сифилитично, тъканно, туберкулозно, канцерозно, артритно (ревматизъм и подагра). Седмото увреждане касае проблемите на Мозъка (случаите на умствено увреждане сред възрастните) и на Малкия мозък (всички двигателни увреждания). На практика е БЕЗПОЛЕЗНО да се предпазваме от други вреди, ако преди това не се премахнат вълните на Наследствените увреждания.
Всички ли хора се раждат с такива ?
Само един (приблизително) човек няма наследствено увреждане сред около хиляда !!!
Катализатори HEREDITES. Тюрен пише в своята книга VIII0: "Създали сме Апарат Катализатор, който създава контравълните на шест наследствени увреждания (етилно, сифилитично, тъканно, туберкулозно, канцерозно, артрито-ревматично) и след приблизително месец употреба констатирахме изчезването на всички вибрации на тези недъзи, които не са се появявали повече. Можем да заключим,че: НАСЛЕДСТВЕНИТЕ НЕДЪЗИ СА ПОБЕДЕНИ ! "
Различил е в индивидуалната конструкция на "електро-магнитния" щит на всеки човек "честотите"на недъзите, които са още от деня на раждането с техните вибрации, продължават да изпращат изкривени послания за нарушения в тялото. Освен това те създават "индукция" с блуждаещите вълни на съответните болести, които, по силата на закона за резонанса, биват привличани в организма. Ако нещата стоят така, става ясно колко е важно и дори належащо да се отстранят наследствените недъзи още от първия ден живот. Трябва да добавим обаче, че това "почистване" следва да се извърши от всички, най-вече от онези, които искат да имат деца !!!
Асоциация Луи Тюрен
 
Мнения: 121
Регистриран на: 07 Яну 2015, 16:26

Re: Катализаторите Тюрен

Мнениеот джонката » 23 Авг 2015, 19:23

А по степен на важност кои катализатори са на челно място ?
джонката
 
Мнения: 53
Регистриран на: 20 Яну 2015, 12:30

Re: Катализаторите Тюрен

Мнениеот Vanco9 » 24 Авг 2015, 21:04

За мен лично, "Heredites" e номер едно, номер две е "93" - универсалния чистач
Vanco9
 
Мнения: 127
Регистриран на: 13 Яну 2015, 17:56

Re: Катализаторите Тюрен

Мнениеот yamaha » 26 Авг 2015, 18:28

Бих допълнил Катализатор "Електричество Д" ,основен антидот срещу обикновенното електричество
yamaha
 
Мнения: 63
Регистриран на: 12 Яну 2015, 18:46

Re: Катализаторите Тюрен

Мнениеот ermiar » 28 Авг 2015, 07:24

Преди два месеца си купих Катализатор 93. Мога да кажа че чисти перфектно ел. вълните които се натрупват във Булба от Компютри, Мобилни Телефони, Микровълнови Печки и др. Дадох го за няколко дни на човек който имаше проблем със Съня и беше на приспивателни. Говореше по Мобилния 500 мин на месец използуваше Микровълнова и готвеше на ел Печка. Ефекта след ползуването на Катализатора беше моментален. Каза ми че след като го е държал 20 мин вднага е заспал без Хапчета. Най много вредни вълни се натрупват от Мобилните телефони , но може да си включвате Микрофона и Клавиатурата да не е към Лицето. По този начин вредните вълни не минават не минават през вас. Поръчах си и Heredites . Наистина тези двата са основни. Познавам Хора които дават над 100 лв за Лекарства на Месец за да лекуват Болести които са причинени от неправилно хранене и натрупване на Ел вълни. Така че Катализаторите са добра инвестиция за здравето защото са вечни.
ermiar
 
Мнения: 64
Регистриран на: 13 Яну 2015, 15:13

Следваща

Назад към Катализатори

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron