Катализаторите Тюрен

Катализатори Тюрен

Re: Катализаторите Тюрен

Мнениеот ermiar » 01 Мар 2016, 18:17

Съмнява ме че тия снимки ще могат да служат за свидетели. Не съм правил опит но може да се направи. Поставя се снимката на свидетелят на някоя болест върху Радия и със махалото се проверява дали ще има люлеене между свидетеля и човека ако има такова това показва че болеста присъствува в човека и снимката може да служи за свидетел. Или снимката на свидетеля на някой метал , примерно на Калия който е елемента на Живота. Ако между свидетелят поставен върху Радия и човекът има люлеене на махалото значи може да служи за свидетел. Може да се ползуват и цифри , поредният номер на Калия 19 написан от дясно на ляво или по броят на електроните 2+8+9, поставят се върху Радия и Махалото трябва да се люлее между цифрите и човека защото Калият е един от 44 -те Метала.
ermiar

Мнениеот sezam » 02 Мар 2016, 21:47

Ами да пробваме .Ако някои колеги купили катализатори или свидетели пуснат техни снимки ,да видим дали ще свършат работа .
sezam

Мнениеот ermiar » 03 Мар 2016, 13:50

И да се пуснат такива снимки няма да излъчват вълни и да служат са свидетели. Има една малка подробност. Снимката може да служи за свидетел ако е направена на старата фотографска хартия която е грапава. Само тогава на нея се запечтват вълните тоест Аурата. Ако снимката е със гладка и гланцирана повъхност е безполезна. Може да се направи опит , ако имате стари снимки със грапава повърхност може да се сложат върху изправен Радий , тогава Махалото се люлее между човека и неговата снимка по закона за подобните вълни.Ако снимката е гладка Махалото не се люлее , инертно е. Снимки правени с цифров фотоапарат или мобилен телефон не могат да служат за свидетели. Направих опит със снимките на свидетелите на някои метали които трябва да присъствуват в човека , взех ги от книгата радиестезия за всекиго. Няма никаква индукция между тях и човека , не излъчват вълни
Последна промяна ermiar на 04 Мар 2016, 09:10, променена общо 1 път
ermiar

Мнениеот sezam » 03 Мар 2016, 21:28

Не знам колега но аз съм правил замервания по снимки печатани на мастиленоструен принтер на обикновенна хартия и съм откривал негативни енергии .
sezam

Мнениеот ermiar » 04 Мар 2016, 09:06

Снимки на Хора или на местности и Сгради. Как точно си замервал. За да замериш човек трябва да имаш личният му свидетел или поне Нокът или капка кръв които се поставят върху Радия а той върху Анатомична Карта.Ако е Снимка на Човек изкарана от мастилен Принтер трябва да се постави Радия изправен върху листа и със левият показалец да визираш определени части от тялото , ако има някакви болести или е зареден с вредни вертикални вълни Махалото ще се върти на ляво. Но по този начин поемаш вредните вълни на болестите ако има такива. Какво точно имаш пред вид под негативни енергии , магия ли. Ако е това аз съм малко скептичен по отношение на Магиите и тези които уж ги развалят.
ermiar

Мнениеот Vanco9 » 04 Мар 2016, 09:54

Магиите са съвсем реални неща и имам голям опит с тях, като потърпевш. Не се и съмнявайте, че са реален факт. Има един катализатор "Astralis", който си мисля че е точно за подобни проблеми, защото магиите са в астралното тяло на човека.
Vanco9

Мнениеот sezam » 04 Мар 2016, 10:31

Точно така Vanco9 . Аз също бях потърпевш от такива влияния преди години и за жалост не получих никаква помощ от никъде .Единствено ми помогна един радиестезист ,макар и временно но ефекта беше поразителен и това беше катализатора да ме накара да се разровя в тази наука. Снимката на човека я поставям на вълномер и си излиза енергията ако има такава и си имам метод с който да я премахна.
sezam

Мнениеот ermiar » 04 Мар 2016, 11:05

Магията трябва да е предаване на нискочестотни ментални вълни от правещия това към този за когото е предназначена. Ако човек е болен и защитната му аура е отслабена може и да подействува. Тюрен пише че най добрата защита срещу такива негативни влияния е човек да си събере Ръцете и Краката. Те са антени чрез които приемаме всякакъв вид вълни , когато са събрани затваряме приемателната верига и спираме достъпа на всякакви негативни вълни. Щом казваш че имаш метод за неутрализиране на такива влияния може и така да е. Не съм запознат подробно с това. Какъв точно е Вълномера на който поставяш снимката.
ermiar

Мнениеот sezam » 04 Мар 2016, 12:55

Вълномери имам два .Единия е на В.Маринов който мери вълни до 10км. и друг имам който е аналогов и мери до 1 км. вълни. Знам на колко метра дължина на вълната излизат негативите и проверявам за наличие на такива дали ми излизат на обхватите . Със събиране на ръце и крака не става ,за момент може би да се получи ,но не можеш постоянно да се със събрани ръце и крака и в точния момент на изпращането .Просто ако ти пратят такава енергия няма как да се предпазиш. Злобата ,завистта и проклятието са енергии които стоят залепени за защитната обвивка и са закачени за душата и си я командват , а магията влиза под защитното поле и си контактува директно с душата и прави записи,програми в нея които тя изпълнява .
sezam

Мнениеот ermiar » 04 Мар 2016, 13:32

Добре си запознат с тая материя. Никога не ме е привличало това и не знам подробности. И какво трябва да се прави за да се избегнат такива негативни влияния от мислите и чувставата на другите. Ако самият човек се старае да не изпитва такива лоши чувства спрямо другите това не създава ли защитно поле около него.
ermiar

ПредишнаСледваща

Назад към Катализатори