Курсът Тюрен - изучаване, отчитане и анализ на вълните

Радиодезинтеграция

Курсът Тюрен - изучаване, отчитане и анализ на вълните

Мнениеот Асоциация Луи Тюрен » 14 Яну 2016, 17:33

Увод. За всички практикуващи Тюрен !

В зависимост от ЗАКОНИТЕ които управляват всички механизми на вълната, използването на целия инструментариум Тюрен, и за да имаме и постигнем желани резултати, е от изключителна важност спазването на две съществени условия:
(1) - Средата в която Операторът ще извършва измервания, трябва да бъде чиста т.е. да няма наличие на вредни вълни (вертикални позитивни и/или негативни и хоризонтални с дължина под 8 м : 2500000.
(2) - Преди да започне каквото и да било измерване, Операторът трябва да провери вибрационното състояние на два основни органа в нервната си система, от което зависи правилното функциониране на неговата "приемателна антена" - Това са:
- Продълговатия мозък /булб/ или най-долната част на мозъчния ствол
- Симпатична нервна система
Забележка:
За направата на тази проверка трябва да се използват свидетели за съответните органи. За да поставим тези органи в "добра функционална вибрация", за да бъдат чисти от влияние на вредни вълни и да поддържат здрава и ефективна цялата Нервна система, се използват Катализатори - "Nutrivit" и "93" !
ЗАТОВА - Операторът Радиестезист, работейки по тази система, когато оперира се насища с вредни вълни, увреждащи вибрационното здраве на целия организъм, трябва да има в предвид горното условие (забележка) !
Напомняме също (нещо много важно !!!) - тези Оператори които са поели и са се насители с вредни вълни, ще ОТЧИТАТ грешни резултати при всички измервания !!!
Асоциация Луи Тюрен
 
Мнения: 121
Регистриран на: 07 Яну 2015, 16:26

Re: Курсът Тюрен - изучаване, отчитане и анализ на вълните

Мнениеот Асоциация Луи Тюрен » 25 Мар 2016, 19:25

Препоръки към обучаващите се. Позиция (положение на тялото) на Оператора !

Ако работите седнали: Не затваряйте колената и Не допирайте лактите към тялото. Ние получаваме вълните чрез нашите 3V-та, чийто върхове са точки на Радио-Активност /R.A./. Стъпалата на краката да са изпънати и в пряк контакт с пода, понеже ако вдигнете върха на пръстите или свода на ходилото или огънете под някакъв ъгъл обувката /то това ще предизвика спиране на махалото/. От друга страна може да се констатира чрез /R.A./, че между двата крака(стъпала) прилепнали плътно към пода, че няма наличие на вълни, които предизвикват "късо съединение", но от момента в който се повдигне само едното стъпало, се получава вълна на Радио-Активността, която отива от повдигнатото стъпало до другия крак.

Забележка:
Стоейки седнали е възможно и без проблеми да повдигнете едновременно и двата крака или двете стъпала или двата върха на пръстите. Едно обикновено парче (лист хартия сложено под едно от стъпалата пречи) възпрепятства тотално всякаква работа и прави така, че между двата крака да се появи вълна R.A.

Ако работите прави: Същите препоръки като внимавате един от двата крака да Не е върху степенка или друга повдигната от хоризонтала повърхност. Тоест и двата крака стъпили на земята, на равна основа.

Махало или Багета докато ходите (се движите): В този случай бихте Си казали, че когато вървите и двата крака се отлепят от земята и това е така ! Стремете се да правите малки крачки, като "триете" стъпало по земята, така и да ограничите до максимум момента в който Багета или Махалото бъдат "спирани" докато едно от стъпалата е повдигнато във въздуха.
Асоциация Луи Тюрен
 
Мнения: 121
Регистриран на: 07 Яну 2015, 16:26

Re: Курсът Тюрен - изучаване, отчитане и анализ на вълните

Мнениеот arapa » 01 Апр 2016, 19:45

в тоя занаят всеки детайл е важен
благодаря на асоциацията за тази тема , важни насоки давате
arapa
 
Мнения: 30
Регистриран на: 19 Яну 2015, 12:48

Re: Курсът Тюрен - изучаване, отчитане и анализ на вълните

Мнениеот Асоциация Луи Тюрен » 20 Май 2016, 12:25

I-ви урок - курс Тюрен
Хоризонтални (магнитни) вълни

Необходими материали: Магнитна стрелка или прав магнит - една лента (цветоделка) със 7-те цвята от червено до виолетово - едно обикновенно махало или махало Тюрен/с магнитни стрелки/.
Работим с ориентиран компас:
Обикновенно спектъра на един магнит има елипсовидна форма. Когато магнитът е ориентиран с краищата Север-Юг/цветната лента с червеният цвят към Север/, горе-над, под и около се създават комплексни вълни, които водят до създаването на така наречения феномен на компаса.
В началото откриваме само магнитно поле, което е съставено от хоризонтални магнитни вълни и които се разпростират до 20см над и 20см под хоризонталния план - за един магнит ; до 10см над и 10см под за цветната лента/светлината/.
1) Спираме махалото на около 3см височина над зоната която тръгва от центъра на магнита към Север: махалото започва движение надясно, тоест по посока на часовниковата стрелка до края на върхът Север, след това престава да се върти и започва да се движи линейно към посока Север до безкрай - това е положително магнитно поле/хоризонтални положителни вълни/.
ВНИМАНИЕ:
Центъра на компаса и центъра на цветната лента са специални точки с отделянето (емисията) на много особени вълни.
2) Сега да разгледаме зоната която тръгва от центъра на магнита към посока Юг: махалото започва да извършва въртеливи/обратно на час. стрелка/ движения до върха на стрелката/лентата/, след това продължава с линейни движения към посока Юг до безкрайност - това е отрицателно магнитно поле /хоризонтални отрицателни вълни/.
3) В границата на допир/контакт/ на събиране секторите Север-Юг, където се срещат двете сили, махалото започва да извършва линейни движения в посока Изток-Запад.
***Всички тези движения на махалото отчитат наличието на различни вълни, присъстващи в полето на излъчване/емисия, над хоризонталния план 20см или 10см/.
***Следователно:
- на Север - въртенето е дясно
- на Юг - въртенето е ляво
- на удълженията след върховете Север-Юг и Изток-Запад - линейни движения

...следва продължение...
Асоциация Луи Тюрен
 
Мнения: 121
Регистриран на: 07 Яну 2015, 16:26

Re: Курсът Тюрен - изучаване, отчитане и анализ на вълните

Мнениеот Асоциация Луи Тюрен » 17 Юни 2016, 11:55

Да сложим магнита или компаса върху изправена книга и да изучим вълните, които се намират под хоризонталния му план. Ако снижим махалото под нивото на магнита, винаги под по-малко от 20см, ще открием , че махалото се задвижва във въртеливи движения десни и леви, но обърнати-обратни/инверсни/ движения, спрямо посочените горе /за над хоризонталния план/:
***Следователно:
- на Север - въртенето е ляво
- на Юг - въртенето е дясно
- на удълженията след върховете Север-Юг и Изток-Запад - линейни движения /не променящи се/
*Забележка - в този случай отчетохме "магнитното поле на магнита", но това също е и "Земно магнитно поле"
4) В центъра на магнитната стрелка/магнит/ или цветна лента се намират концентрирани всички магнитни вълни, отчетени досега(въртеливи десни движения - положително магнитно поле, въртеливи леви движения - отрицателно магнитно поле, линейни движения Север-Юг и Изток-Запад). Тук махалото дава началото на променени 4 движения горе описани, и в следствие на : неволно /несъзнателно спиране на махалото - поради насищане/се явява едно 5-то движение или/4+1/.Всички тези пет вълни/движения/ са свързани заедно и показват, че сме открили - РАДИОАКТИВНОСТТА. Всеки път, когато имаме 5 движения, означава, че сме открили строго специфична точка или радиоактивно тяло.
5) Върху цветната лента може да направим същия опит, естествено в рамките на 10см под-над хоризонталния план.
*Забележка -ако дори и ориентирана цветна лента Север-Юг, разместим 2 цвята, феномените на вълните отчетени до момента спират. Но върху зеления цвят обаче се намират още и 5-те движения на радиоактивността/имайки в предвид зеленото в центъра/. Следователно Светлината и Земното магнитно поле следват един и същ закон на вълните (Земната магнетичност).
Ако цветната лента не е ориентирана Север-Юг, изчезват магнитните полета Север-Юг, но се запазват линейните движения на двата края и перпендикулярните на първите отделени /изпуснати от центъра/ вълни.

...следва продължение...
Асоциация Луи Тюрен
 
Мнения: 121
Регистриран на: 07 Яну 2015, 16:26

Re: Курсът Тюрен - изучаване, отчитане и анализ на вълните

Мнениеот arapa » 15 Авг 2016, 11:54

дайте моля още информация
arapa
 
Мнения: 30
Регистриран на: 19 Яну 2015, 12:48

Re: Курсът Тюрен - изучаване, отчитане и анализ на вълните

Мнениеот Асоциация Луи Тюрен » 05 Яну 2017, 13:37

Разпознаване на храни и медикаменти (за себе си и другите)
Поставете върха на пръста/левия показалец/ на около 1см над храна или лекарство, Направете/загатнете/ леко въртеливо движение на дясно с махалото и ако продължава движението си на дясно значи продуктът е добър за вас.

Вертикални (електрически) вълни
Необходими материали: Магнитна стрелка или прав магнит, цветна лента 7-те цвята по ред, универсално махало Тюрен с възможност за ориентация на стрелките.
1) Магнитна стрелка ориентирана Север-Юг - вълни над 20см.
- Сектор Север - вертикални отрицателни вълни В(-)В, с ротация лява и линейни движения
- Сектор Юг - вертикални положителни вълни В(+)В, с ротация дясна и линейни движения
- На границата на двата сектора Север и Юг - махалото започва движение Изток-Запад, но само със стрелки обратни - В(ИЗ)В
- В центъра на магнитната стрелка - 5-те движения на Радиоактивността - било на В(+)В , било на В(-)В. Ако стрелките на махалото не са напълно ориентирани, то няма да се движи.
2) Вертикални вълни по-големи от 20см но под магнита
- Сектор Север - вертикални положителни вълни В(+)В, с ротация дясна и линейни движения
- Сектор Юг - вертикални отрицателни вълни В(-)В, с ротация лява и линейни движения
- На границата на двата сектора Север и Юг - махалото започва линейни движения Изток-Запад, но само със стрелки инверсни/обратни/ - В(ИЗ)В
- В центъра на магнитната стрелка - 5-те движения на Радиоактивността - било на В(+)В , било на В(-)В. Ако стрелките на махалото не са напълно ориентирани, то няма да се движи.
3) Лента 7-те цвята ориентирана с червен цвят към посока Север - всички експерименти на ВВ върху магнита важат и за лентата, но започвайки над 10см.
4) Да експериментираме сега какъв тип вълни излъчва магнитна стрелка/магнит/, ако се постави вертикално /закрепена към масата/.
Магнитна стрелка/магнит/ с положителен полюс на долу/черната страна на стрелката нагоре !!!/
В тази позиция магнитът се проявява като антена, която влиза в индукция с вертикалните вълни, следователно на неговия връх намираме двете вертикални равнини Север-Юг и Изток-Запад/вертикалните вълни Изток-Запад с махало на В(ИЗ)В/.
С върха на показалеца на лявата ръка "вземаме" вълната приближавайки се към/ бялата страна, която има положителен заряд !!!/ и намираме вертикални положителни вълни с позиция В(+)В на махалото. Приближаваме сега пръста към високата страна/тоест черната/ и намираме вертикални отрицателни вълни с позиция В(-)В на махалото, следователно с въртеливи движения на ляво.
Няма да открием обаче никаква хоризонтална вълна/въпреки, че това е магнит/.
Застопоряваме/забиваме/ стрелката с отрицателния край на долу: - всички вертикални вълни изчезват. Това се случва защото не сме спазили правилата на индукция на Земния магнитен план /според Северно или Южно полушарие/.
Използвайте Катализатор 93 преди-след всичко, когато се работи с махало с магнитни стрелки !

...следва продължение...
Асоциация Луи Тюрен
 
Мнения: 121
Регистриран на: 07 Яну 2015, 16:26

Re: Курсът Тюрен - изучаване, отчитане и анализ на вълните

Мнениеот Асоциация Луи Тюрен » 16 Юни 2017, 13:07

Разпознаване на вълни с изкуствена електричност
Упражнение I
- с махало на хоризонтални стрелки или с каквото и да е било друго обикновено махало, това е невъзможно
- с махало на В(+) стрелки, въртеливо дясно движение или линейни движения на/върху положителен полюс на батерия или кабел, на другия полюс нищо
- с махало на В(-) стрелки, въртеливо ляво движение или линейни движения на/върху отрицателен полюс на батерия или кабел, на другия полюс нищо

Упражнение II
- проверете дали слънцето, в/чрез своите лъчи ни изпраща хоризонтални магнитни или вертикални електрически вълни
- да застанем на слънце с лява длан обърната на горе, с махало на Х(+/-) или Х(ИЗ) стрелки - никаква реакция, следователно никакви хоризонтални вълни
- с махало на В(+/-) стрелки - движени линейно по посока на слънчевия лъч
- с махало на В(ИЗ) стрелки - движения перпендикулярни на слънчевия лъч

Заключение:
Всички тела излъчват вълни, които се носят по/върху други вълни. Звукът, светлината, радиоактивните тела, атомното бомбандиране, човешкото тяло и т.н.
ВСИЧКО ИЗЛЪЧВА И ПРИЕМА ВЪЛНИ. Цветовете са вълни, носени върху осветени лъчи и спират през нощта. Студът и топлината не са нищо друго освен вибрации /вълни/
.
Инструментът, който ще може да застане или да се подложи "в резонанс" с всички тези вълни, за да ги провери, ще допълни нашите 5/пет/ актуални сетива/усещания/ и ще учреди едно автентично 6-то чувство.

...следва продължение...
Асоциация Луи Тюрен
 
Мнения: 121
Регистриран на: 07 Яну 2015, 16:26

Re: Курсът Тюрен - изучаване, отчитане и анализ на вълните

Мнениеот bagetata » 23 Юни 2017, 08:06

Тези правила важат ли за багетите или само за махалото
bagetata
 
Мнения: 85
Регистриран на: 13 Яну 2015, 14:12

Re: Курсът Тюрен - изучаване, отчитане и анализ на вълните

Мнениеот Vanco9 » 24 Юни 2017, 11:59

За махалото се отнасят.
Vanco9
 
Мнения: 127
Регистриран на: 13 Яну 2015, 17:56

Следваща

Назад към Физикална Радиестезия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron