"Менталистите"

Резюме

Re: "Менталистите"

Мнениеот borezlatoto » 01 Юни 2015, 21:52

Vanco9 написа:Ето ви символът на вълната "Бъдеще".

zH9253288

Разпечатва се на листче и листа допрян на венериния хълм, за да яхнете вълната :lol:
Който иска да се пробва. И да сподели после! ;)

Да и този способ понякога върши добра работа :mrgreen:
borezlatoto

Мнениеот hp-to » 04 Юни 2015, 11:58

говорих Асоциацията за числото 545 и потвърдиха че то наистина " работи "
След като то работи значи и други цифри в различна комбинация ще работят ???
Някой да обясни за конкретно приложение на цифрите
hp-to

Мнениеот Асоциация Луи Тюрен » 12 Авг 2015, 07:30

В книгите Тюрен има достатъчно експериментална информация за цифрите и тяхното приложение. Експериментирай !
Асоциация Луи Тюрен

Мнениеот svidenov » 06 Апр 2021, 06:42

Vanco9 написа:Аз също ползвам и двата вида. На дигиталния си вълномер ( за сега, само такъв имам), имам код "Ясновидство за бъдеще". Използвам го само в екстремни ситуации, никога от любопитство и никога не ме е подвел. Винаги на 100% всичко се случва, каквото е измерено. Използвам само връзката с носещата вълна, за да получа достъп до ниво и задавам въпроси, на които отговорът е "Да" или "Не". Това е някаква комбинация, между физикална и ментална радиестезия. :D
Лично аз смятам, че менталната е по-лесна, но това не е толкова важно. При менталната е много важно, да се поддържа епифизата чиста от отлагания и често да се ходи сред природата, за да се поддържа нивото на енергията и чистотата на полето на човека.
Шуслерова сол номер 1 - калциев флуорат е доста добро средство за почистване на епифизата. Усеща се веднага, по промяната на сънищата.

Може ли да попитам... в такъв случай, предполагам не ползваш линията към вълномера?
svidenov

Предишна

Назад към Ментална Радиестезия