"Менталистите"

Резюме

"Менталистите"

Мнениеот Асоциация Луи Тюрен » 09 Яну 2015, 13:19

"Менталистите" - третират радиестезията само като изкуство - интересуват се само от външния ефект на резултата. Те не могат да допуснат, че едно необикновено "тайнствено" явление може да бъде проява на вълни и категорично отричат вълновото естество на радиестезията. А това "тайнствено" явление не е нищо друго освен детекция на вълни - но от мисловно естество. Впрочем представителите на физикалния метод не отричат съществуването на менталния метод - те знаят , че мисловния процес също е реална вибрация на елементарни частици - вълни.
Асоциация Луи Тюрен

Re: "Менталистите"

Мнениеот bagetata » 20 Яну 2015, 19:57

Асоциация Луи Тюрен написа:"Менталистите" - третират радиестезията само като изкуство - интересуват се само от външния ефект на резултата. Те не могат да допуснат, че едно необикновено "тайнствено" явление може да бъде проява на вълни и категорично отричат вълновото естество на радиестезията. А това "тайнствено" явление не е нищо друго освен детекция на вълни - но от мисловно естество. Впрочем представителите на физикалния метод не отричат съществуването на менталния метод - те знаят , че мисловния процес също е реална вибрация на елементарни частици - вълни.

Всичко е вълни но с различно естество,за мен по важни са резултатите,тръпката при работа,за това физикалния ми допада повече
bagetata

Мнениеот Vanco9 » 20 Яну 2015, 22:00

Те не могат да допуснат, че едно необикновено "тайнствено" явление може да бъде проява на вълни и категорично отричат вълновото естество на радиестезията.

Това не е вярно или познавате, твърде малко менталисти.
Vanco9

Мнениеот Асоциация Луи Тюрен » 21 Яну 2015, 13:16

Vanco9 написа:
Те не могат да допуснат, че едно необикновено "тайнствено" явление може да бъде проява на вълни и категорично отричат вълновото естество на радиестезията.

Това не е вярно или познавате, твърде малко менталисти.

Не отричаме менталистите - Те си имат своите резултати
Ние сме избрали Тюрен
Трети избират Фън Шуй или други техники....
Асоциация Луи Тюрен

Мнениеот bagetata » 24 Яну 2015, 11:31

Фън шуй нова техника или част от радиестезията е?
bagetata

Мнениеот yamaha » 27 Яну 2015, 19:58

bagetata написа:Фън шуй нова техника или част от радиестезията е?

Със две думи Фън Шуй обхваща малка част от всеобхватната възможност на Радиестезията, а именно локализиране на вредни патогенни влияния и вълните на формите.Няма нищо мистично в това.
yamaha

Мнениеот bagetata » 30 Яну 2015, 18:03

yamaha написа:
bagetata написа:Фън шуй нова техника или част от радиестезията е?

Със две думи Фън Шуй обхваща малка част от всеобхватната възможност на Радиестезията, а именно локализиране на вредни патогенни влияния и вълните на формите.Няма нищо мистично в това.

Китайска му работа :D
bagetata

Мнениеот търсача » 11 Мар 2015, 17:27

Аз използвам и двата вида радиестезия ,физикалната е в пъти по лесно усвоима,и двата вида си имат предназначение,менталната е доста трудно усвоима ,но веднъж усвои ли се няма равна.
търсача

Мнениеот Vanco9 » 11 Мар 2015, 18:02

Аз също ползвам и двата вида. На дигиталния си вълномер ( за сега, само такъв имам), имам код "Ясновидство за бъдеще". Използвам го само в екстремни ситуации, никога от любопитство и никога не ме е подвел. Винаги на 100% всичко се случва, каквото е измерено. Използвам само връзката с носещата вълна, за да получа достъп до ниво и задавам въпроси, на които отговорът е "Да" или "Не". Това е някаква комбинация, между физикална и ментална радиестезия. :D
Лично аз смятам, че менталната е по-лесна, но това не е толкова важно. При менталната е много важно, да се поддържа епифизата чиста от отлагания и често да се ходи сред природата, за да се поддържа нивото на енергията и чистотата на полето на човека.
Шуслерова сол номер 1 - калциев флуорат е доста добро средство за почистване на епифизата. Усеща се веднага, по промяната на сънищата.
Vanco9

Мнениеот bagetata » 11 Мар 2015, 19:21

Vanco9 написа:Аз също ползвам и двата вида. На дигиталния си вълномер ( за сега, само такъв имам), имам код "Ясновидство за бъдеще". Използвам го само в екстремни ситуации, никога от любопитство и никога не ме е подвел. Винаги на 100% всичко се случва, каквото е измерено.

Vanco9 пробвал ли си с числа от тотото ;)
bagetata

Следваща

Назад към Ментална Радиестезия