Асоциация Луи Тюрен написа:"Менталистите" - третират радиестезията само като изкуство - интересуват се само от външния ефект на резултата. Те не могат да допуснат, че едно необикновено "тайнствено" явление може да бъде проява на вълни и категорично отричат вълновото естество на радиестезията. А това "тайнствено" явление не е нищо друго освен детекция на вълни - но от мисловно естество. Впрочем представителите на физикалния метод не отричат съществуването на менталния метод - те знаят , че мисловния процес също е реална вибрация на елементарни частици - вълни.
Те не могат да допуснат, че едно необикновено "тайнствено" явление може да бъде проява на вълни и категорично отричат вълновото естество на радиестезията.
Vanco9 написа:Те не могат да допуснат, че едно необикновено "тайнствено" явление може да бъде проява на вълни и категорично отричат вълновото естество на радиестезията.
Това не е вярно или познавате, твърде малко менталисти.
bagetata написа:Фън шуй нова техника или част от радиестезията е?
yamaha написа:bagetata написа:Фън шуй нова техника или част от радиестезията е?
Със две думи Фън Шуй обхваща малка част от всеобхватната възможност на Радиестезията, а именно локализиране на вредни патогенни влияния и вълните на формите.Няма нищо мистично в това.
Vanco9 написа:Аз също ползвам и двата вида. На дигиталния си вълномер ( за сега, само такъв имам), имам код "Ясновидство за бъдеще". Използвам го само в екстремни ситуации, никога от любопитство и никога не ме е подвел. Винаги на 100% всичко се случва, каквото е измерено.
Назад към Ментална Радиестезия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта