Y-образна вилка

Видове и работа с тях

Re: Y-образна вилка

Мнениеот Vanco9 » 11 Апр 2016, 20:34

:lol: сега те разбрах. Ама и аз нещо, много на сериозно се вземам :lol:
Vanco9

Мнениеот vvurbanov » 17 Апр 2016, 03:04

yamaha написа:Vanco9 заблуждаваш се , ми то според колегата vvurbanov навсякъде има вода , особено около реките на 100%

Колега yamaha, не съм написал никъде това което казваш!Ето цитата: "Има райони където навсякъде има подземна вода.Например на километри по протежението на р. Дунав шанса да намериш вода е 100%"
Значи, не навсякъде има подземна вода, "Има райони където навсякъде има подземна вода" И не около всички реки има вода ,подчертал съм че става въпрос за река Дунав.
Това което съм написал е ясно и просто да се разбере.Ти съзнателно преиначаваш думите ми!
vvurbanov

Мнениеот yamaha » 17 Апр 2016, 20:45

Колега vvurbanov: да ТЕ цитирам на ново и да подчертая защо съм мотивирам към подобно своево рода изказване:

""""Re: Y-образна вилка
Мнение от vvurbanov » 09 Апр 2016, 18:13
Според мен, някои хора се опитват с помощта на тия науки да обяснят какво представлява радиестезията.Това е опит да се предаде наукоподобност на метода на Тюрен.Радиестезията няма абсолютно никакво приложение в медицината и минното дело.Понякога се намира вода, но няма гаранция, че не е случайно.Има райони където навсякъде има подземна вода.Например на километри по протежението на р. Дунав шанса да намериш вода е 100%""""
-Радиестезията няма абсолютно никакво приложение в медицината и минното дело.Понякога се намира вода, но няма гаранция, че не е случайно.
-Радиестезията няма абсолютно никакво приложение в медицината и минното дело.Понякога се намира вода, но няма гаранция, че не е случайно.

Извинявай но.........опознай характера на вълните. Пожелавам ти го.... и тогава се изказвай 100%-во за вода , минерали и пр.....
yamaha

Мнениеот sezam » 18 Апр 2016, 10:56

Не се коси колега yamaha ,този човек си е на всяка манджа мерудия .Той е многознаещ и всезнаещ.Той влиза тук не за да научи нещо и да дискутира нещо , а за да разяснява че това е лъженаука и че всички които практикуват радиестезия са измамници и т.н. Той е просто една лисичка която тънко си пуска пипалата ,както се вижда и после си нарежда туй което му е отвътре.По добре не му обръщай внимание .Ако си гледал филмчето за зодия овен ,как овена се блъска с един влак няколко пъти и накрая влака заобикаля овена и си продължава по пътя .Просто завий покрай него и си продължи .Нека си върви по линията и да си търси нов влак.
sezam

Мнениеот vvurbanov » 19 Апр 2016, 05:35

Колега sezam, никога не съм казвал, " че всички които практикуват радиестезия са измамници "!Това ти го измисли!Казвам , че радиестезията е паранаука, така пише в уикипедията.
И аз съм ползвал радиестезия, тя си работи, не е измама.Но мисля че действа по различен начин.Освен физикална или ментална има според мен и друга радиестезия.
vvurbanov

Мнениеот bagetata » 19 Апр 2016, 19:37

vvurbanov написа:Колега sezam, никога не съм казвал, " че всички които практикуват радиестезия са измамници "!Това ти го измисли!Казвам , че радиестезията е паранаука, така пише в уикипедията.
И аз съм ползвал радиестезия, тя си работи, не е измама.Но мисля че действа по различен начин.Освен физикална или ментална има според мен и друга радиестезия.

Ай сега пък освен физикална и ментална имало и друга радиестезия :o хептен се обърках
bagetata

Мнениеот vvurbanov » 19 Апр 2016, 22:14

bagetata написа:
vvurbanov написа:Колега sezam, никога не съм казвал, " че всички които практикуват радиестезия са измамници "!Това ти го измисли!Казвам , че радиестезията е паранаука, така пише в уикипедията.

Ай сега пък освен физикална и ментална имало и друга радиестезия :o хептен се обърках

Беше почнал да се оправяш ли?
vvurbanov

Мнениеот Vanco9 » 20 Апр 2016, 20:05

Надявам се, че няма да оцапате форума, както се оцапаха почти всички български форуми и хората се отвратиха от начина на комуникация.
Vanco9

Мнениеот vvurbanov » 21 Апр 2016, 01:28

Колега Vanco9 няма да правим глупости!Нека говорим за багетите в темата!
При двата вида радиестезия физикална и ментална Y-образна вилка реагира по един и същ начин като се движи нагоре или надолу.Какво движи багетата?Багетиста или нещо друго?
vvurbanov

Мнениеот bagetata » 21 Апр 2016, 11:35

Какво движи багета не е важно.Вълните съществуват и багетата се движи
По важно според мен е селекцията им , това е основният въпрос върху който всички работим!
bagetata

ПредишнаСледваща

Назад към Багети