ПА-КУА ТЮРЕН

   

Мощен излъчвател на Вълни с Благотворна форма.

Това е единственият "фиксиран излъчвател" на Благотворни за тялото и за ума вълни.

 

Докато всички Катализатори имат специфичната функция да "привличат в нас" особени "информация" и "инструкции" които се подават към тялото ни, Медалът ПА-КУА има за задача да "доставя " във всеки един момент и в желаните части на тялото едно Благотворно количество положителни вълни, които са способни да "задвижат по правилен начин" всички сили и енергии на организма. Допълва и ПОДОБРЯВА действието на всички Катализатори.

 

 

 

Неговите вълни са от двете страни на медала на разстояние от 20см. Винаги излъчва, както във вертикално, така и в хоризонтално положение. Не може да бъде деактивиран. Неговото излъчване е постоянно, но тъй като е силно благоприятно, където и да се намира, може само да подобри вибрационната среда.

 

НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ ВЪРХУ ЧОВЕК . Медалът е изработен така, че да бъде носен като колие отпред, по-добре е, ако съвпадне със СЛЪНЧЕВИЯ СПЛИТ (няколко пръста над пъпа).


Оттук благотворните вибрации се разпространяват към целия организъм. (Припомняме да се избягват метални верижки около врата).

От центъра излиза лъч (вж. фигурата), който е особено благотворен: концентрира в себе си информацията от "емисионното поле" на целия медал.
Може да бъде поставен където и да е. При необходимост дори в точка на тялото, която е "в криза", като бъде придържан с ръка: За една апликация ще са достатъчни 15-20 минути. Ако е необходимо повече време, достатъчно е да се закрепи с лента. Може да се използва за зареждане на вода, лекарства и др.:

 

 


Па-куа поставен в посока Север-Юг: поставете върху него бутилка или чаша или флакон или кутия… за 40-45 минути.

Вълните на Па-Куа са благотворни за очите: държи се върху очите за 4-5 мин., но само сутрин, защото вечер може да наруши съня.

Вълните на Па-Куа са благотворни за кожата: защото противодействат на някои вредни ултразвукове, които все по-често са във въздуха и които променят честотата на дермата-това е проверено.

Вълните на Па-Куа са благотворни за нервната система: върху която упражняват директно влияние. За тази цел медалът се държи в контакт с основата на палеца, на едната или другата ръка (както се прави с Катализаторите). Не го забравяйте, когато сте в автомобил.

Националният Център за изследвания в Рим ни съобщи през 1987 г.,че носенето на Пауа десатурира и сваля заряда на Бета негативната вълна, за която казват, че е много вредна.

 

ВЪПРОС:  Ако Па-Куа се държи в ръка заедно с Катализатор, засилва ли действието на Катализатора ?

ОТГОВОР: Неточно е да се мисли,че Катализатора работи повече или по-малко ! Вече видяхме как функционира той. По-уместно е да се каже, че Па-Куа има способността да предразполага към ред на електро-магнитната система на тялото, за да може "вълните", катализирани от Катализатора, да бъдат използвани по възможно най-добрия начин.

 

Поради тази причина би било по-добре Па-Куа да се използва преди използването на Катализатор.

 

КОСМИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ

            

Вълните, с които е обвит този уникален Медал ви позволява да запълните вашата Жизнена космическа енергия на ново, както и при заболявания на биологичната и енергетична система на Вашето тяло. Вашата рождена дата е способна да създаде вълна, която е абсолютно уникална и неповторима.

Как да я използвате?

Просто, като ние решим да натиснем копчето на лампата, всеки ден, ние трябва да се впечатляваме от нашата воля да се запълним с тази частична Космическа енергия и нейната полза за нас на 100%.

На кратко, можем да кажем, че на ментално ниво, това ни прави по-внимателни, по-съзнателни и по-отворени.

„Аз…(вашето име) се обръщам към моята жизнена енергия, така, че, всички мои клетки на видимото и невидимото ми тяло да се изпълнят, като на всички мои други тела “.

Тези от вас, които са тренирани, може да визуализират слънцето между очите си.

Трябва да държите Mедала с дясната си ръка, в напълно изправено състояние, по начин по който всеки пръст да допира странично другият и да се събират във възвишението на дланта и палеца.

Можете да носите Медала, като колие, закачено на кожен ремък на нивото на слънчевият сплит(около 3-4 см над  вашият пъп). Можете да го държите там през целият ден, без да имате каквито и да е било опасения.

През първият месец, трябва да го носите като колие през деня, използвайки ремък без възел. Не използвайте метални верижки!

След първият месец, може да го използвате всеки ден, препоръчително след изгрев. Но може да го ползвате когато пожелаете, всеки път в ръката си (както е показано на снимката) за най малко 15-20 минути на ден.

Не съвпада с честотите на Kатализаторите, поради което може да използвате и двете едновременно.

 

ВНИМАНИЕ: Това е много деликатно нещо - внимателно, избягвайте да го блъскате и изтървате! 

 

 

  WATER SHAPER.

 Ревитализатор на питейна вода. Нова енергия за водата. Водата, ползвана у дома, както и минералната, достигат до нас лишена от Жизнена Енергия и заредена с отрицателна такава.

Не забравяйте да "ревитализирате‘‘ водата, която приемате в тялото си.

Тапа за бутилка Water Shaper за " регенериране" на вода и на всички напитки ( по принцип):

ИМА ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ :

Действие по "обеззаразяване" Без значение дали са бутилирани или от чешмата, питейната вода, освен химическата си формула, има и свое специфично "електромагнитно поле". Много неща за казани за вибрационната структура на водата: нейната вълнообразна тъкан наистина ли е мярка за клетъчно здраве….. ? Видовете "радиомагнитна памет", интерполирана в нея, винаги ли е положителна - така, че да "информира" благоприятно нашите клетки или ? Както изглежда не ! Няма да се отвличаме в изброяването на отрицателните характеристики от тази гледна точка. Колкото и да е била изучавана, включително на екзотични места, много рядко е била намирана вода, която е "коректно информирана". Дълго време следвайки пътя на откритията Тюрен, се е опитвал да разреши проблема за "заличаването" на негативната и вредна памет на водата. Действие по "ревитализиране и укрепване". Едно тяло може да не е"здраво" само защото е свободно от болести. Същото е и при водата: макар и обеззаразена и "освободена от паметта на" всички свои вибрации и лоши енергии, може да няма все още типичните характеристики, които изисква от нея човешкият организъм, за да може да я използва без да се стресира при възстановяването й.

 

 

1° Тя за няколко минути "освобождава" водата от всяко едно вредно влияние и няма да откриете повече и следа от т. нар. "изкривена памет": това е обеззаразяването.

2° Веднага след това за още няколко минути възстановява тези нейни характеристики, за които Тюрен говори, ревитализацията; освен това реорганизира всички присъстващи елементи /олигоелементи/, като им придава правилната честота на трептене и коректното радиомагнитно равновесие: това е укрепването.

Тапата се поставя върху бутилката, така че да Не опира в течността. След 8-10 минути съдържанието е трансформирано и е готово за употреба.

ВЪПРОС: Какво е времетраенето на ефекта на тапата във водата, след като съм я махнал ?

ОТГОВОР: Съдържанието на бутилката запазва своите характеристики за 24 ч..

Тапата може да бъде поставяна винаги, включително когато водата се съхранява в хладилник.

 

 

УНИВЕРСАЛНА ГРИВНА

Това е висока ЗАЩИТА. Тези гривни са универсална защита за възрастни, дори и бебета.

Ден след ден, излъчваните от гривната вълни, учат тялото да се отървава само от всичко, което е отговор на обстоятелствата-вредни вълни от променени и пагубни магнетични или електрически полета, вълни, излъчвани от киселини, токсини и отрови от всякакъв вид, както и молекулярни отпадъци, натрупани в клетките и прочие.

Тя може да се почиства лесно с вода и сапун. Направена е от анти-алергичен не-токсичен материал. Тя не се разрежда никога и никога не е необходимо да се проверява.

Как се използва:

За колко дълго ?

Винаги, винаги, винаги, ден и нощ !!! на вашата лява или дясна китка !

Може ли да промени свойствата си ?

Само, ако я унищожите ! Тя е водо- непропусклива !

Как и къде да я съхраняваме, когато не я носим ?

Сложете я както искате, където пожелаете, но по-добре я носете винаги на китката си !

 

 

ELECTRIC DEFENDER. За да се попречи на разпространяването на вредния компонент на магнитна радиация, излъчвана от изкуствени електрически източници: кварцов ръчен часовник с батерия, електрически будилници, електрически бръсначки, електрически четки за зъби, сешоари, дистанционни управления, компютърни мишки и т.н. ..

 

 

ELECTRONIC DEFENDER. Спира вредното облъчване от апарати Wi-Fi, лазерни дискове, CD, телевизионни камери, уолкмени, настолни и безжични телефони, клетъчни телефони, сателитни телевизионни декодери, командни табла на автомобили и лаптопи.

Лентата за електронна защита(кръгла или отворена) е от голяма значимост и трябва да бъде поставена около клетъчният телефон, за да неутрализира вредните лъчи, които излъчва той.

Лентата за електронна защита е от основна важност и трябва да бъде закрепена върху всяко електрическо или електронно устройство!

 

 

BODY DEFENDER. За да се защитим от полета на вредни вълни, дължащи се на снопове от антени.

Защитника за тяло ви запазва от вредните вълни на радио и ТВ излъчванията от антените, както и от мобилните телефони.

Защитника на тялото трябва да бъде разположен около врата(виж снимката),което е от висока важност, когато околната среда не е защитена от катализатори за среда!